WEKO3
アイテム / 短大生の基本調理に関する知識および技術の習得状況 -非食物系学生への食教育内容の検討に向けて- / KJ00009784419
KJ00009784419
ファイル | ライセンス |
---|---|
KJ00009784419.pdf (1.6 MB) sha256 6197d70527d29cc2edd2a2ba589d18ff5a01f48eedd5cf68c65f0237d0993407 |
Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported (CC BY-NC-ND 3.0) |
公開日 | 2017-03-17 | |||||
---|---|---|---|---|---|---|
ファイル名 | KJ00009784419.pdf | |||||
本文URL | https://shotoku.repo.nii.ac.jp/record/445/files/KJ00009784419.pdf | |||||
ラベル | KJ00009784419.pdf | |||||
フォーマット | application/pdf | |||||
サイズ | 1.6 MB |
Version | Date Modified | Object File Name | File Size | File Hash Value | Contributor Name | Show/Hide |
---|